ОТЗИВИ

ВАШИТЕ ОТЗИВИ ЗА YOUTHIFUL:


Здравейте! Искам да ви кажа, че новият ви продукт е страхотен! Използвам го от седмица. Кожата ми е супер мека и сияеща! Аз не ползвам много допълнителни продукти, даже като си измия лицето с него, често забравям да си сложа крем, защото си усещам кожата много добре. Ако ви е полезно 0 открих, че най-добрият начин да се ползва продуктът е, да се сложи първо на суха кожа, да се разстрие първо на очите, за да свали грима оттам, а после го измивам и добавям още малко за останалата част от лицето и шията.
- @mariaognianov
Тъкмо сега го пробвах и съм в шок спиралата ми се махна толкова лесно. Пробвах да видя дали има нещо останало с тампонче и нямаше НИЩО!!! Мале вие сте страхотни. Мирише страхорно и хидратира много! Много ви благодаря ❤️
- yoanna_tsocheva
Здравейте, искам само да споделя, че откакто ползвам гелчето за измиване има толкова видима промяна в кожата на лицето ми! Проблемните ми зони се изчистиха ❤️ Ползвам си го и сутрин и вечер. Благодаря отново!
- @krisiinguyen
"Серумът е много приятен. По време на морето, последната седмица направих лека алергия към някакво растение и кожата ми (особено около очите) се изсуши ужасно много. Но сeрумът в комбинация с водата свършиха отлична работа и успяха да успокоят раздразнението. ........ Убедих се в действието на серума преди една седмица, когато за моя зла участ се появи подкожна пъпка. Точно в зоната между носа и горната устна. Усещането беше болезнено. Аз като човек, който няма пъпки, нямах нищо под ръка, с което да опитам да излекувам тази напаст. Реших да третирам мястото със серума. Знаех, че няма да навреди, но не предполагах кооооолко ще помогне. Точно две нанасяния и кофти подутината започна да се прибира... ...серумът действа на 100%“
- My Pinky Life
"Страхотен е серумът, отново ме спаси! Толкова си бях пресушила кожата с едни силни препарати срещу пъпки. А той се пребори със сухотата без проблем"
- The Angese Teres blog
"Изчаках точно една седмица, за да ви кажа мнение за серума, а то е, че е просто вълшебен! Ползвала съм всякакви кремова, мазила и т.н. Но толкова бърз и ефективен резултат никога не съм имала. Кожата ми е по-чиста, мека, и хидратирана от всякога. Чувстам се добре в нея. Нямам проблемна кожа, но винаги излиза по някое несъвършенство, което ме дразни и причинява дискомфорт. След една седмица ползване на серума всичко това изчезна, дори мога да си позволя да не нося никакъв грим. Благодаря ви много. Вече знам, че това шишенце ще бъде винаги в козметичната ми чанта.“
"Здравейте прекрасни! Включих серума в моята ежедневна грим рутина от семица. Вече виждам прекрасните резултати. Кожата ми е по-мека, тенът ми е по-равномерен. Червените зони и омазняването в Т-Зоната много намаляха. Вече съвсем спокойно мога да сложа само коректор и да изляза уверена. Ползвам го сутрин и вечер. Кожата ми е свежа и има естествен блясък. Благодаря ви много. "
- Петя Пъшева
"Youthiful! Искам да ви кажа на кратко мнението си за програмата. Купих я преди две седмици. Бях леко скептична, защото кожата ми е много чувствителна. Искам да ви кажа, че лицето ми никога не е било в по-добър вид. Кожата ми е с по-равномерен тен. Най-фрапантното е, че тъмните кръгове под очите ми са видимо по-малко. Виждат го и хората около мен. Толкова се радвам, че има български компании с толкова качествени продукти. Нищо не ми е повлиявало така. Спечелихте си редовен клиент!"
"Двата продукта са страхотни! По принцип аз не харесвам да пия чай, но този има страхотен аромат. След една сермица ползване на серума има видим резултат. Възхитена съм просто, страхотен продукт. Определено бих препоръчала.“
- Габриела Илиева
"Здравейте! Искам да ви кажа, че съм впечатлена :) ! Серумът е нервероятен. Аз дълго време използвах друг и честно казано не видях резултати. Изключително доволна съм!"