Youthiful x FLAIR Copenhagen копринени аксесоари

Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 70 лв
Доставка до офис на Спиди 3.60лв

Ако закупите целият сет получавате отстъпка от 13%

Youthiful x Flair Copenhagen

това е една колаборация инспирирана от желанието да ви предоставим най-висококачествната грижа за вашата кожа. Имаме удоволствието да ви представим колекция копринени аксесоари, които ще бъдат изключително ценни в оптималната грижа за кожата ви!

За коприната:

Използваме само 100% от най-висококачествената сатенирана коприна. Коприната в този й вид е една от най-старите естествени материали, създадена в Китай преди 4000 години. Освен многото й качества за нашата кожа, коприната се добива по щадящ за природата начин - от копринени буби, биоразградима е, което я прави предпочитан материал от висококачествените природоъобразни материи. 

Качества: Коприната, която ползваме съдържа над 97% протеини и 18 аминокиселни, които се отразяват много благоприятно на кожата и косата ни. Аминокиселините имат хидратиращ ефект и действат превантивно срещу процеса на стареене на кожата, благодарение висококачествената сатенирана коприна, калъфката попива по-малко от влагата и себума на кожата, тъй като самата материя не я поема. Ако кожата ви е по-суха, тази калъфка е идеална за вас! Освен това успокояват и нервната система. Нежната материя, ще имате и по-добра прическа, когато се събудите. Косата се "пързаля" върху материята без никакво търкане, което означава, че е много по-малко вероятно да се събудите с наелектризирана или заплетена коса.

Дишаща:материалът е подходящ както за студено, така и за топло време. Можете да използвате аксесоарите целогодишно!

Противовъзпалителна: не задържа прах и прави калъфката и аксеоарите изключително подходящи за хора страдащи от астма, алергии и кожни проблеми! ×