Youthiful CLEANSEME Jelly

30 лв
+ Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 70 лв
   Доставка до офис на Speedy 3.60лв

Описание: 2 в 1 Иновативен 100% натурален, почистващ лицето и зоната около очите гел. Продуктът не изсушава кожата при миене, а я оставя мека, гладка и хидратирана. Почиства грима и измива кожата ви от замърсяванията. Подходящ e за всички типове кожа, дори и за най-чувствителната!
Youthiful CLEANSEME Jelly  осигурява дълбоко почистване. Премахва всички нечистотии като метаболити, прах, грим, бактерии и мъртви клетки. Почиства кожата като ги разтваря. Не променя Ph баланса на кожата.  Почистването се случва без изсушаване на кожата, тъй като то не се случва на „сапунения“ принцип. Това е иновативен продукт, който в една стъпка почиства и хидратира кожата ви. Усещането е леко, нежно, освежаващо и ново.
Продукта има три действия те се характеризират по следният начин - по време,след почистване и в дългосрочен план. Почиства, защитава и хидратира кожата ви както в момента на използването, така също по време и с натрупване във времето.  Ефекта на хидратация е удължен, тъй като кожата не се дехидратира по време на миене и се избягва така нареченият “йо-йо” ефект. 

Начин на използване: Нанесете количество (колкото на едно бобено зърно) на суха кожа. С масажни кръгови движения втриите в кожата. Спокойно нанесете на околоочния контур и разтриите нежно. Ако грима ви е по-силен можете да добавите и допълнително количество докато и последните следи от грима ви не бъдат премахнати. Изплакнете обилно с хладка вода. Подсушете. Нанесете любимият си хидратиращ продукт. Разбработен е да работи перфектно в комбинация с HYDRATE ME Serum.×