Youthiful CLEANSEME Jelly

30 лв
+ Безплатна доставка до офис на Speedy за поръчки над 70 лв
   Доставка до офис на Speedy 3.60лв

CLEANSE ME JELLY (2 в 1) е иновативен, 100% натурален, почистващ лицето и зоната около очите гел. Продуктът не изсушава кожата при миене, а я оставя мека, гладка и хидратирана. Почиства грима и измива кожата от замърсявания. 

CLEANSE ME JELLY е подходящ за всеки тип кожа, дори за най-чувствителната.
Гелът осигурява дълбоко почистване, премахва всички нечистотии като метаболити, прах, грим, бактерии и мъртви клетки. Почиства кожата като ги разтваря, без да променя Ph баланса на кожата. Почистването на лицето се 
случва без изсушаване на кожата, тъй като то не се случва на „сапунения“ принцип.

CLEANSE ME JELLY е иновативен продукт, който в една стъпка почиства и хидратира кожата на лицето. Усещането е леко, нежно, освежаващо и ново.

Продукта има три действия и те се характеризират по следният начин - по време на измиване, след почистване и в дългосрочен план. Почиства, защитава и хидратира кожата както в момента на използване, така и след това. Ефекта на хидратация е удължен, тъй като кожата не се дехидратира по време на миене и се избягва така наречения “йо-йо” ефект. 

Начин на използване: Нанесете количество (колкото на едно бобено зърно) на суха кожа. С масажни кръгови движения втрийте в кожата. Спокойно нанесете на околоочния контур и разтриите нежно. Ако грима ви е по-силен, можете да добавите допълнително количество, докато и последните следи от грима ви не бъдат премахнати. Изплакнете обилно с хладка вода. Нанесете HYDRATE ME Serum, за оптимален ефект. ×