Hydrate Мe 2 Step Program

Запознай се с твоята Hydrate Мe 2 Step Program – първата по рода си, 100% натурална, хидратираща грижа за кожата отвън и отвътре! Действието на програмата е бързо и ефективно! Използвай я ежедневно за дълготраен ефект. Програмата е подходяща за всеки тип кожа, дори и за най-чувствителната! Не омазнява, не дразни и не зачервява кожата.

С КАКВО HYDRATE ME 2 STEP PROGRAM Е СПЕЦИАЛНА?

Досега към хидратацията и грижата за кожата в козметиката, обикновено се подхождаше повърхностно . Свикнали сме да ползваме какви ли не продукти, без да си даваме сметка, че не можем да се грижим за кожата си само външно. Тя се нуждае от нутриенти и вътрешно, за да може да е в най-добрия си вид! За това ние създадохме първата по рода програма, която хидратира кожата Ви отвън и отвътре HYDRATE ME 2 Step Program. Тя е изградена от Hydrate Me Serum и Hydrate Me Herbal Tea. Те активират своите функции чрез взаимодействието си с водата и заедно зареждат организма както външно, така и вътрешно с нужните му нива на витамините А, С и Е. Тези витамини са в основата на здравето и добрия вид на кожата. Витамин А и витамин С възстановяват клетките и забавят тяхното стареене, а витамин Е подпомага регулирането на нивата им в организма.

КАК РАБОТИ HYDRATE ME 2 STEP PROGRAM?

Hydrate Me Herbal Tea – хидратира кожата отвътре. Чаят е със специално подбрана бленда, която естествено изобилства от антиоксиданти. Намерили сме и сме съчетали в едно най-качествените и благоприятстващи кожата билки и плодове така че витамините A, C и E да са в оптимални дози. Това са и витамините, които са най-необходими на кожата, за да може тя да поддържа здравия си младежки вид; да се защитава от агресивната околна среда и най-важното: да задържа влагата. Можем да Ви гарантираме, че с приемането на тези витамини (особено на съдържащите се в плодовете на току-що приготвения Ви чай), сме Ви приготвили една малка, но мощна хидратираща „бомба“. Не само кожата, а и целият ви организъм ще засияят от радост! Използвайте в комбинация с HYDRATE ME Serum и резултатите няма да закъснеят!

 

Чаят се приготвя по описанието на опаковката. Инфузията трябва да придобие розов цвят. Още докато го отпивате ще усетите как кожата ви става по-мека и приятна на допир. Приемайте го редовно за дългосрочни резултати. Разбира се, чаят не трябва да измества пълноценния хранителен режим. Използвайте го като мощен помощник в запазването на кожата Ви здрава, еластична и хидратирана! Подходящ е за всеки тип кожа! Съдържание: Сенча, ябълка, лимонена трева, череша, шипка, кокос, каркаде, стевия, червена боровинка.

Hydrate Me Serum – хидратира кожата отвън. Антиоксидантите, естествено съдържащи се в маслата от гроздови семки и шипка спомагат регенерирането на нови клетки в кожата и неутрализират вредите от свободните радикали, както и предпазват клетъчните мембрани във всички слоеве на кожата. Резултатът е еластична кожа с повишени съпротивителни способности срещу факторите за преждевременното остаряване. Шипковото масло обогатява липидното съдържание на кожата, като възстановява естествения водно-липиден баланс и повишава способността на кожата да задържа влага. Кожата е подхранена, мека и оптимално хидратирана. Фитостеролът, като най-ценното, извлечено от маслината под формата на концентриран екстракт, прави продукта изключително подходящ дори за най-чувствителната кожа. Допринася за общия подхранващ и възстановяващ ефект. Изключително нежната и лека кокосова фракция допринася за лесното разнасяне и бързото попиване на продукта и спомага за ефективното достигане на активните съставки в дълбочина.

Кожата не лъщи, остава комфортна, послечувството е меко и свежо.

Специално подбраната композиция от етерични масла от мандарина, джинджифил и сандалово дърво влияе благоприятно на кожата с успокояващия си и противовъзпалителен ефект и придава на продукта лека ориенталска нотка, която гали обонянието и внася чувство на щастие и хармония.

Подходящ за всякакъв вид кожа. Съставки (INCI): Caprylic /Capric Triglycerides, Rosa Mosqueta Fruit Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Olive Oil Unsaponifiables, Tocopheryl acetate, Parfum, Limonene, Linalool, Geraniol, Citral, Citronellol