Често задавани въпроси

Кога и как ще пристигне поръчката ми?

След като поръчате от Youthiful, ще запретнем ръкави и ще приготвим ръчно поръчката ви! При нормални условия тя трябва да пристигне при вас до 2 (два) работни дни. Ако имате проблем или имате нужда от нашата помощ, ние сме насреща на тел. +359892888891 или на email: team@youthiful.eu

Какви са опциите за доставка?

Работим с куриерска фирма Speedy. Те ще доставят поръчката до дома или офиса Ви. Когато дойде време куриерът да Ви потърси, той ше се свърже с вас по телефона, който сте оставили при поръчката Ви в сайта. Ако не успеете да вземете поръчката си или имате нужда да се свържете със Speedy, за да си получите пратката, можете да го направите на телефон 1 7001 7001 с референтния номер от поръчката си.

До къде доставяте?

За сега правим доставки в рамките на република България. Ако се намирате в друга държава пишете ни на team@youthiful.eu

За колко време стига HYDRATE ME 2 Step Program?

По предписание програмата стига за месец и половина. Това означава всеки ден да се нанасят от 3 до 5 капки HYDRATE ME Serum сутрин и вечер. HYDRATE ME Herbal Tea се приема всеки ден по 300мл., което са приблизително две големи чаени чаши.

Как така продуктите са подходящи за всеки тип кожа?

HYDRATE ME Herbal Tea хидратира кожата ви отвътре, така първата стъпка няма никакво отношение към типа на вашата кожа. При втората стъпла - HYDRATE ME Serum, вие сами правите своята формула - активни съставки спрямо вода (напомняме, че серума е разработен да се иизползва на влажна кожа). Това означава, че ако например сте с по-мазна кожа, трябва да слагате по-малко от продукта спрямо количеството вода. А ако сте с по-суха кожа, то тогава тряба да сложите повече количество от серума и по-малко вода. Трябва да усетите собствената нужда на кожата, няма универсална формула. Още повече, че кожата ни се мени всеки ден в зависимост от много фактори, някои от тях са метерологичните условия, стреса и слънчевата светлина, която кожата ни поема. За това изключително предимство на нашия HYDRATE ME Serum, е това че ви дава възможност да оптимизирате формулата както за вашия тип кожа, така и за моментото състояние на кожата ви.

Подходящ ли е HYDRATE ME Serum за чувствителна/алергична кожа?

Да. В серума няма дразнещи кожата агенти като консерванти, силикони, парабени и др. Всички съставки са със 100% натурален произход. Подходящ е и за най-чувствителната зона около очите като не причинява сълзене или дразнене. При редовно използване на програмата се забелзязва общо успокоение на кожата, както и изравняване на тена. Ако имате притеснения или нужда да проверите съставките можете да видите листа - тук.

Къде се произвежда Youthiful?

Всички продукти на Youthiful се произвеждат в България.

Продуктите ви тестват ли се върху животни?

Youthiful не тества продуктите си върху животни!