Youthiful вече е и в Youtube!

Отново е #YouthifulFriday! Днес, обаче той е малко по-различен... Много се вълнуваме, защото даваме старта на нашият Youtube канал! Обмисляме идеята отдавна, но с излизането на Youthiful CLEANSEME Jelly, решихме, че и на него му е дошло времето! В него ще ви показваме интересни видеа за козметика, грижа за кожата, интересни личности, с които искаме да ви срещнем....Изобщо, както някои биха казали - женски му работи :) 

Днес започваме с видео за това точно как се използва Youthiful CLEANSEME Jelly. На гости ни е лингвиста Анастасия Посохова, която толкова хареса продукта, че се съгласи да ни покаже как тя самата го използва. Сподели ни, че от години търси добър продукт за почистване, които да е 2 в 1 и да не изсушава кожата й, и е намирала подобни само в Азия. Но да не издаваме повече...

Благодарим й за съдействието и за това, че въпреки, че казва, че българският не й е силната страна, все пак се съгласи да го направи! 

Можете да се абонирате за канала ни, да включите камбанката и да се насладите :) Оставете ни коментар или предложение, за това какви видеа искате да виждате, а ние обещаваме да слушаме ;)


Приятно гледане.Виж още