Youthiful x Flair Copenhagen - колаборацията е вече тук!

Преди време в блог-а ни бяхме писали за плюсовете от това да спим на копринена калъфка за възглавница. Статията можете да прочете тук (копринена калъфка). Това ни вдъхнови и накара да мислим за това как да ви предложим висококачествени аксесоари от коприна. Точно по това време с нас се свърза Зара от Flair Copenhagen. Фирма основана в Дания от българка, която беше харесала много нашият бранд. Това я е мотивирало да ни предложи колаборация, която днес (3 месеца по-късно) е вече факт!  Можете да видите сет-а ТУК! , а предпазната маска ТУК


Марката й е наистина страхотна. 

Flair Copenhagen е даста марка за дрехи базирана в Копенхаген. Основанта пред 2018. Компанията използва само остатъчни копринени материали от луксозните брандове в Италия. Така и успяхме да направим цените толкова достъпни. Освен това, така се спомага за опазването на околната среда, тъй като спомага за намаляване на изхвърлянето на отпадъчен материал в природата. 

Марката предимно изработва минималистичен датски тип дизайн, но по отношение на колекция разработена за Youthiful., заедно направихме малко по-разчупени цветово модели. (Знаете, че розовото ни е любимо!) Идеята е да се съчетават качество и удобство! (Можете да видите сайтът им тук)Вижте историята на колаборацията в канала нa Youthiful в Youtube! (абонирайте се тук) След три месеца избор на материали и точни модели, колекцията е вече факт. Тя е лимитирана и изключително висококачествена!

Четири изключително важни артикула, които при редовно ползване успокояват кожата и спомагат за по-добрата й хидратиратацията! А знаете, че за нас това е най-големият приоритет

  • Калъфка за възглавница! Още лятото знаехме, че това е изключително ценен аксесоар! Спим 8 часа и допираме кожата си до материята, на която спим! Мачкаме кожата си и така създаваме предпоставки за раздразнение и появата на нови бръчки. Възглавницата е хипоалергенна, изключително нежна към кожата, абсорбира много по-малко от мазнината на кожата и така на сутринта кожата ви е много по-добре изглеждаща и отпочинала! 


  • Маска за очи! Както и при калъфката, маската за очи е изключително полезен аксесоар. Ако използвате такава и не е от най-висококачествена коприна, препоръчваме ви горещо да я смените с нашата! Изключително нежна към кожата, все едно сте си сложи още една възглавница на очите! Не попита естествената мазнина на кожата и се събуждате по-отпочинали. 


  • Скрънчи! Кожата и косата са едно и също, "Чупи" косата ви в пъти по-малко, удобно е и изключително красив аксесоар. 


  • Предпазна маска! Скоро писахме за дразненията, които обикновените маски правят, ще си признаем , тогава не ни беше хрумнало да добавим маска от коприна. Сега обаче този така необходим напоследък аксесоар, се оказва изключително полезен! Не дразни кожата ви, не я запарява, попива много по-малко от грима. Маската има джоб за медицински филтър, който можете да си купите от аптеката.

Виж още