Youthiful Approved Sunscreens

Много от вас харесаха и споделиха статията ни от миналия #YouthifulFriday. Припомняме ти, че направихме пълен гид към слънцезащитата (ако си я изпуснала, виж ТУК). В нея поговорихме за важноста на слънцезащитата, какво точно значат номерата на флакончетата, листа със съставките, как да го нанасяме, кога? Кои са "добрите" съставки, кои "лошите", коя е полезната информация и за какво да внимаваш, когато купуваш нов слънцезащитен продукт. За това решихме да допълним тази ценна информация, като този път ти дадем нашия shopping list за слънцезащитни продукти, които са Youthiful Approved. Изчели сме листа със съставките вместо теб и ти даваме готов лист :)


Защо попадат те в нашата селекция? Всички са максимално "чисти" и попадат във всички наши критерии за добър слънцезащитен продукт, с минимално "лоши" съставки. Те са с основна съставка Titanium Dioxide или Zinc Oxide, като по този начин са нежни към най-чувствителните кожи и най-важното: предлагат ефикасна защита!
  1. AVENE Ultra Light Hydrating Lotion. Този ултра лек продукт е обогатен с витамин Е и термална вода AVENE, която е запазена марка и известна с хидратиращото си действие. Не оставя бели следи, благодарение на супер фината си текстура. В състава му няма парабени и олиа, което го прави перфектен и за най-чувствителните кожи. Плюс това е с дълготрайна, осем часова защита и е в удобна опаковка, подходяща за пътуване.
  2. Euriage Bariesun Минерален крем. Богат на Термална вода Еuriage Bariesun Mineral Cream SPF50+ осигурява много високо ниво на защита от UVA и UVB лъчите, благодарение на 100% минерален слънцезащитен комплекс. Специално създаден, за да гарантира максимална безопасност и толерантност за най-деликатните, нетолерантни кожи. Осигурява и поддържа високо ефикасна антиоксидантна защита. Това, което също много ни хареса е, че е леко оцветен и придава свеж цвят на кожата.
  3. Lavera Bio минерален слънцезащитен крем. Този продукт е NATURE сертифициран и съдържа био растителни  флуиди от култури собствено производство. Този продукт е подходящ както за възрастни, така и за малки деца и бебета. Кремът попива бързо, водоустойчив е и започва веднага да действа като бариера.
  4. AVENE Слънцезащитен минерален крем. Комплекс от фотозащитни съставки - висока защита срещу UVA-UVB дълги и къси лъчи. - Леко тонирана, богатата и кремообразна текстура защитава и хидратира нетолерантната кожа. Без химични филтри, без аромати. Подходящ е за нетолерантна, уязвима, светла кожа, която е чувствителна към слънчеви лъчи, аромати и химикали.
  5. Umbra Sheer Physical Daily DefenseЧист физичен слънцезащитен крем, който осигурява мощна широкоспектърна UVA / UVB защита и спомага за предотвратяването на свободни радикали и оксидативни увреждания, както и за по-младежки облик на кожата. Страхотна формулировка идеална за ежедневна употреба и няма да остави никакви мазни следи и бял цвят по кожата.
  6. BIOSOLIS слънцезащитен крем. Меката течна формула защитава кожата от вредното въздействие на UVA и UVB лъчите до 450 минути. Високият слънцезащитен фактор прави спрея подходящ и за деца. 100% минерален слънцезащитен филтър с титаниев диоксд, който отблъсква слънчвите лъчи. 
  7. Atitude слънцезащитен крем Tropical. Този крем е със сертификат от Environmental Working Group (EWG Verified™) и създава физическа бариера, която защитава и от двата вида лъчи! С натурални съставки, от които не трябва да се притеснявате - например цинков оксид без нано-частици - за възможно най-безвредната слънцезащита. Лесен за нанасяне, мек и неоставящ бели следи, подходящ за цялото семейство. Харесваме го, защото има лек и приятен аромат.Имате ли вие любими физични слънцезащитни продукти? Разкажете ни! А ако статията ви е допаднала ще се радваме да подкрепите  Youthiful, като я споделите в социалните мрежи! 

Виж още