Тенденции в грима Лято 2020

Отново е #YouthifulFriday! Почти всяка една от нас се гримира, някои по-естествено, някои спазват всички правила за контуриране дори и в ежедневния грим. Някои сме изгледали почти всички видеа на Джефри Стар, а други просто си слагат руж и излизат. Каквато и да е вашата стратегия за грима, днес искаме да ви представим тенденциите за лято 2020. Дори и да живеем в условия на пандемия, се надяваме, че лека полека нещата ще се оправят и ще можем да облечем любимата си рокля и да излезем някъде с приятели. Разбира се не е нужно винаги да залагаме на един и същи и грим. Можем и да направим нещо различно, за това просто се облегнете и скролвайте. Разбира се, може би е излишно да го казваме... НО... Никога не забравяйте да махнете грима си! Вече имате и изключително лесен и ХИДРАТИРАЩ вариант, а именно Youthiful CLEANSEME Jelly! (кликнете тук, за да видите повече за него) Точно когато сте най-изморени той ще премахне грима ви и ще измие кожата ви с едно движение! Вече не е нужно да използвате 3 продукта и 8 памучни тампона! 


  • Повече брокат, моля!

Блясък, брокат и пак блясък! Кажете "да" на всичко! Разбира се не прекалявайте не искате да изглеждате като цирков артист, но малко бляскав детайл може да бъде интересен особено във вечерни условия! Има много варианти за това какъв брокат или блясък да използвате. Ключът към тази визия е да държите концентрирано мястото, на което слагате блясъка - например клепача. 



  • Графичен дизайн! 

Понякога е добре да мислим "извън кутията". Например защо да не променим мястото на очната линия и защо тя да не е бяла? Ако разбира се вашият тип лице го позволява пробвайте варианта на Джиджи Хадид, който сме избрали за вас. Можете да нарисувате линията и малко по-ниско, зависи колко е голямо пространството до веждата ви. Но със сигурност вниманието ще бъде към вас цяла вечер! Защо не?


  • Червеното й отива! 

Обикновено виждаме червеното само на устните ни. А защо да не го сложим и на клепачите си? Можем да си направим опушен грим точно с този цвят, макар и да не сме свикнали да го използваме за очите си. Разбира се грима е подходящ само за вечер. Много внимателно трябва да подходите със смесването на сенките. Първо сложете един по-лек слой и опушете, след това започнете да нанасята повече докато не достигнете наситеноста, която искате и смятате, че ви отива, след което нанесете очната линия и спирата. Можете разбира се да изберете и друг цвят, но червеното е много интересен избор!



  • Опушено око на долния клепач!

Опушения грим има много вариации! Но този вариант се фокусира върху опушването на долния клепач. Това носи със себе си драма, а знаем че ние жените си я обичаме (в по-малки или по-големи дози ;)) Комбинирайте цвят тъмен шоколад и черна сянка в едно, за да постигнете този рафиниран вариант на опушване и разбира се не забравяйте да се съобразите с формата на очите ви. Колкото повече слоеве направите, толкова по-добре. Използвайте плоска четка за нанасянето, след което вземете малко по-обемна, за да опушите добре. Най-добре направете това като използвате салфетка или нещо, с което да предпазите кожата около очите от малките прашинки, които може да паднат отдолу, за да не трябва да преправяте всичко отначало. 


  • NUDE устни

Очите остават в стандартният вариант, с които сме свикнали. Очна линия, светла сянка, с леко опушване и добре оформени мигли. Разликата е, че вместо да слагаме червило в розовата или червената гама ще сложим такова в nude цвят. Можете да избирате по-тъмно или по-светло, но имайте предвид , че по-тъмните нюанси състаряват. Най-добре е да изберете такова с един цвят по-тъмно от кожата ви. 



  • Опушено под очите в цвят

Този грим особено много ни харесва. Доста е труден за направа вкъщи, но с малко тренировки може да се получи. Отново имаме графична очна линия, която е сложена нестандартно, за нейното слагане трябва почти ювелирна точност! Ако имате повод е най-добре да покажете на гримьора си какво точно искате. Можете обаче да направите тази визия в по-лек вариант, като опушите окото само отдолу в някакъв цвят, който да отива на цвета на очите ви. 



  • Модерна Туиги! 

Това е още една разновидност на графичната очна линия и на нов прочит на толкова популрната Туиги. Този грим увеличава оптично очите и ги прави почти като на кукла. Почти невъзможен за изпълнение вкъщи, освен ако не сте абсолютно гуру. Нашият съвет е, ако имате повод можете да поръчате на гримьора си тази визия, в подходящият за вас вариант. За нея трябват и изкуствени мигли. Изключително подходяща за повод, ако имате рожден ден например, можете да сте наистина центъра на вниманието с този грим




Виж още