Принцеса Даяна - кралицата на сърцата.

Преди няколко дни беше рожденният ден на принцеса Даяна. Със сигурност си я спомняте, много чаровна, винаги леко усмихната с приведена глава и мистериозен поглед, зад който след време се оказа, че се крие много тъга. Омъжва се за наследника на английската корона - принц Чарлз. Приказката обаче, бързо се развенчава и се оказва, че тя живее безкрайно нещастно винаги преследвана от духа на "другата жена" - Камила. Както самата тя казва скандално интервю, в което разказва много пикантни подробности за това как винаги е оставяна на втори план: "в брака ни винаги бяхме трима". Отключва булимия и дори идва момент, в който прави няколко опита за самоубийство. Трудният й живот и трагичната й смърт през 1997г. оставиха следа и белязаха целият свят. С добротата, чарът и несломимата си енергия обаче, тя се превърна в кралицата на сърцата и е любимка на хора по целият свят повече от 20г. след смъртта си. В днешният #YouthifulFriday решихме да си припомними за нея, като ви покажем някои от най-добрите й аутфити. Днес гледаме как се обличат Кайли Дженър, Бела Хадид, Хейли Бибър и дори жените на синовете й Меган и Кейт. Всички те обаче (оказва се) много често взаимстват идеите си точно от Лейди Ди. Живеем в свят, в който често за красиво се приема изкуственото, а стилът и скромността се считат за слабост. Мислим, че е добре да си припомним как изглежда една принцеса. Надяваме се да ви вдъхновим да преведете духът на стилът й в модерен вид. 

Лейди Даяна Спенсър. Неповторима и безкрайно вдъхновяваща. Нейн е цитатът "Не следвам общоприетите правила. Винаги следвам сърцето си, не главата - сърцето си!" Вярваме й, тя успя да се опълчи на една огромна машина, а това не става без смелост и сърце!Разгледайте едни от най-добрите й аутфити. Кой първи носи късите "bycicle shorts"? Даяна.

Денят, в който Чарлз излиза и публично заявява връзката си с Камила, тя отива на събитие облечена така. Резултатът? Всички говорят само за нейният тоалет. 


Оказва се, че толкова модерната комбинаця лилаво и червено всъщност първо е популяризирана точно от Даяна 

На посещения в Япония, през 1989г. носи тази рокля инкрустирана с перли и естествено - диамантената си корона. 

През 1983г. облича тази ярко розова рокля с голи рамене, което е било абсолютно недопустимо, допълнението? Семейната Спенсър тиара. 

Сватбената й рокля. Събитието се гледа от 750 милионa човека. Малко известен факт е, че въпреки, че е била лудо влюбена в Чарлз само няколко дни преди да се омъжи за него е искала да се откаже, след като е намерила инкрустирана гривна подарена на Чарлз от Камила. А в интервю, което Даяна и Чарлз дават ги питат : "Влюбени ли сте?" Тя отговаря: "Разбира се!", а той допълва: "Каквото и да означава това".
Виж още