Най-модерните козметични инструменти (част I)

Във вечният ни стремеж към постигането на по-добра кожа, днес в традиционният #YouthifulFriday ще ви представим най-новите и модерни козметични инструменти. Тези, които (според производителите им) могат да ви дадат резултати не по-лоши от тези постигани в професионалните салони. Знаете - нашата философия е, че често натуралната грижа се оказва най-добра за кожата ни, но все пак живеем в технологична ера и има някои иновации, които ни се сториха доста интересни. Решихме да ви ги споделим, в две части като днес ви представяме първата. Цената на тези продукти често е доста висока, но си заслужава да сме запознати с тях, а кой знае може и да решим в последствие да пробваме някои от тях. Повечето инструменти се използват със серум, разбира се ние винаги ще изберем да е в комбинация с HYDRATEME Serum, а знаем че и много от вас биха направили същото. И така....


  • Маска от розов кварц 


Тази маска е направена изцяло от розов кварц. Полу скъпоценните кристали са изтъкани в кварцов "плат". Маската е за околоочният контур, но може и да се използва за долната част на лицето. Създаделката Анджела Кагила съветва да се използва по време на медитация. Целта на маската е да успокои мускулите, да подобри циркулацията и да отпусне синусите. Кварца успокоява кожата и е символ на "любовта към себе си". Маската се използва с любим серум или продукт. 

Цена: 140$


  •  Инструмент за лице Hollywood EGF 


Система за лице, която използва микро игли и йонна инфузия, за да намали дълбоките бръчки, уголемените пори и хиперпигментацията. Системата се използва в салоните в Холивуд. Оттам идва й името й. Инструментът съдържа четири еднократни приставки с микро пластмасови 0.25мм игли, които "продупчват" кожата над 5000 пъти за минута. така стимулират производството на колаген и оптимизират абсорбацията на продукти от кожата.  След като се направи тази стъпка, приставката се сменя и се слага тази за йонна инфузия. Лицето се намазва с любимият продукт и се минава с приставката за оптималното и абсорбиране от кожата. Продуктът идва и с добавен серум.


Цена: 395$


  • Инструмент за лице Cryo Freeze 


Масажор за лице от неръждаема стомана. Целта му е да скулптурира лицето. Успокоява подуванията и намалява възпаленията. Създателката Джорджа Луиз казва, че този инструмент стяга кожата, успокоява я особено по време на сезона на алергиите. Изстудяващото усещане при контакт с кожата спомага за лимфния дренаж и промотира циркулацията на кръвта.  Освежава "уморените" очи.


Цена: 125$


  • NuFace Trinity Pro


Този инструмент е спечелил награда за иновация, тъй като той адресира мускулите на лицето с цел тя да изглежда по-млада. Клинично е доказано, че този инструмент подмладява кожата.  Подобрява контура на кожата и повлиява дълбоките бръчки. Този уред действа посредством много лек ток, който действа на мускулите и така те се стягат. 


Цена: 429$


  • ZIIP Nano 


Още един инструмент, който работи посредством ток. Производителите твърдят, че спира процесите на стареенето и спомага за това кожата да е сияйна. Работи като пуска на кожата нано ток, който е една милиардна от ампера, като ката стимулира производството на колаген и еластин. Идва със златен контактен гел и работи посредством wireless. Достатъчно е да го заредите. 


Цена:  495$Следващата седмица ще ви покажем още няколко впечатляващи технологични нововъдения... 

Виж още