Най-модерните козметични инструменти (част II)

Миналата седмица в #YouthifulFriday ви показахме 5 от най-интересните и модерни инструменти в помощ на вечният ни стремеж към перфектната кожа. За днес сме ви оставили oще една порция. Някои от тях изглеждат доста странно, но за сметка на това производителите им се кълнат, че резултатите от тях са меко казано "невероятни".  Отзивите за някои от продуктите са доста противоречиви, но какво пък? Нищо не ни пречи да сме информирани! 


  • DRX Spectralite маска за лице

Маска, която работи с технология LED. Бори се с признаците на стареене и акнето. Използва три вида лъчи. 100 LED в червен цвят и 62 в син, се "борят" за това да изгладят бръчките и да премахнат следите от акне. Лъчите могат да се променят според желания резултат. Идеята на маската е да стимулира производството на колаген и еластин, да намали бръките и петната от слънцето. 

Цена: 435 $


  • DRX Spotlite Уред срещу акне

Уреда работи посредством синя и червена LED технология, за да изчисти и предотврати появата на пъпки. Лесно преносим е и производителите твърдят, че резултатите са клинично доказани. Сред ползите са изброени намаляването на бактерията, която предизвиква акнето, успокояване на кожата и зачервяванията. 


Цена: 52 $ 


  • DermaFlash инструмент за премахване на порите и усвояване на серуми


Вдигнете ръка, ако стискате порите си в увеличителното огледало. Този инструмент помага за това този процес да се случи по-лесно и ефективно. Това, което трябва да аправите е до притиснете до бузите, челото или носа си, а останалото се върши от машинката. А когато прецеите, можете да смените вибрациите, за да може продуктът, който ползвате да се усвои по-добре


Цена: 89$


  • Clarisonik анти-ейдж склуптор за лице

Този масажор се използва , за да ви осигури анти-ейдж масаж. Използва се два пъти дневно по 30 секунди на всяка от зоните. Според нас, можем да си правим масажите и ръчно, но това е друга тема, за която ще пишем скоро. Масажорът се използва с любим серум или крем. Има три различни степени на масаж. 


Цена: 59$
Виж още