Monthly Favorites - February


  1. Clarins Instant Light Lip Comfort Oil. В студените месеци устните ни бързо могат да пострадат - да се наранят и да изгубят естествения си обем, красота и блясък. За SOS помощ идва това комфортно олио от Clarins. То притежава иновативна формула, богата на растителни масла, която подхранва устните и ги оставя невероятно меки и хидратирани, без да има мазно или лепнещо усещане. Наш фаворит е златистото с частици, но може да избирате от още много приятни нюанси.
  2. Hydrate Me Serum. Антиоксидантите, естествено съдържащи се в маслата от гроздови семки и шипка спомагат регенерирането на нови клетки в кожата и неутрализират вредите от свободните радикали, както и предпазват клетъчните мембрани във всички слоеве на кожата. Резултатът е еластична кожа с повишени съпротивителни способности срещу факторите за преждевременното остаряване. Шипковото масло обогатява липидното съдържание на кожата, като възстановява естествения водно-липиден баланс и повишава способността на кожата да задържа влага. Кожата е подхранена, мека и оптимално хидратирана. Фитостеролът, като най-ценното, извлечено от маслината под формата на концентриран екстракт, прави продукта изключително подходящ дори за най-чувствителната кожа. Допринася за общия подхранващ и възстановяващ ефект. Изключително нежната и лека кокосова фракция допринася за лесното разнасяне и бързото попиване на продукта и спомага за ефективното достигане на активните съставки в дълбочина.
  3. Go and Play outside! Абсолютни почитатели сме на зимните спортове и въпреки студа сме крайно щастливи от февруарските снежни пейзажи. Дори и да не карате ски / сноуборд, един уикенд в планината с приятели (и една шейна) ще ви се отразят страхотно. Презареждането на батерии е гарантирано, а свежият въздух ще ви вдъхнови и подготви за (надяваме се скоро) настъпващата пролет.
  4. VAN CLEEF & ARPELS Колекция Extraordianire Bois Dore. Като ново попълнение в колекция Extraordinaire. Върху кожата първоначално се долавя експлозията от черен пипер и минерални нотки на топъл камък. След това се рзакрива уханието на кедрова дървесина, което е от щипка ванилия. В базата откриваме зрънца тонка разпръскващи омайна сила, която се разделя в разкошна комбинация с бял мускус. Пристрастяващ и чувствен парфюм, безценен като самороден къс злато, който насища с ухание и затопля кожата.Ароматът е за жени, които искат да бъдат запомнени със сладък и чувствен аромат.
  5. Send Nudes! Без значение дали носите често грим или не - всяка жена трябва да притежава в своята колекция поне една палитра със сенки. Знаете, че очите говорят без думи и жените винаги търсим начин да ги подчертаем - било то по по-естетсвен начин или добавяйки малко wa-wa-woom! Ако трябва да изберем една грим палитра, с която да прекараме остатъка от живота си, то това е Instant Eye Palette - Pillow Talk от Charlotte Tilbury. Изключително луксозна, с невероятен набор от цветове и феноменална текстура. Просто Charlotte знае как да създава must have продукти. Все пак тя е един от най-известните гримьори в световен мащаб и влага целия си ноухау в своя бранд. P.s. Ако цветовете ви се струват в повече и искате да сте минималисти, марката предлага и по-малки варианти - с 6 или 4 цвята.
  6. Full Frontal спирала за мигли от Fenty Beauty. Мега обем, мега отварящ очите ефект. Мега извиване. Просто нищо, което не бихме очаквали от miss Rihanna! Новата спирала на Fenty не е за скромни. Интересното при нея е двустранната четка. Дебелата страна хваща максимално количество продукт, наслоява и извива миглите. Плоската страна пък разресва и дава дефиниция. Освен това, формулата е дълготрайна и водоустойчива. От Fenty гарантират, че Full Frontal Mascara е тествана от Queen Riri herself :) Това ако не е причина да я добавим към грим несесера си, то не знаем кое е. 

Виж още