6 любими спирали за есента!

Знаем колко е важно кожата ни да е перфектна и тя е като платното върху, което рисуваме ежедневния си грим. Очите са най-изразителната част от нашето лице, за това и е толкова важно спиралата, която използваме да е качествена, да не дразни очите ни, да не се размазва лесно и най-вече да ги прави дълги и гъсти почти като изкуствените. Тъй като ние от Youthiful сме почитатели на естествените неща, за това и днес сме събрали в лист няколко спирали, които имат ефекта "wow".  Искаме да ви споделим и един трик, ще имате допълнителен ефект от всяка една спирала, ако преди това извиете миглите си с "извивачка" и разрешите косъмчета с обикновена четка. Това още повече подсилва ефекта!

Разбира се не забравяйте след използването им вечер, преди сън да почистите както грима, така и спиралата си много добре! За целта използвайте нашият 2в1 CLEANSEME Jelly, той ще премахне грима и спиралата ви и ще измие лицето ви, без да изсуши деликатната зона! Лесно, бързо и ефикасно! 


  • Golden Rose Nude Mascara

Изненадващо тази бюджетна спирала се оказва доста добра. С нея ще постигнете добър обем, цената й е само пет лева! Единственият и минус е, че ако времето е по-влажно или се изпотите понякога се размазва. Иначе сме с две ръце за! А и е български продукт. 


  • Maybeline Colosal Limited Edition 

Прекрасна спирала! Ако не сте я пробвали, препоръчваме я с две ръце. Спирата комбинира много добре дължина и обем. Не сплъстява миглите заради фината четка.  Не се размазва лесно, а и цената й е доста достъпна - 10 лв.   • Sephora Size Up 

Драматична спирала, която бихме препоръчали по-скоро за вечерен грим. Нанася се два пъти, тъй като повече нанасяна биха могли да спластят миглите. Ефекта е почти като на изкуствени мигли. А цената й е 26 лв.   • Two Face - Better Than Sex

Абсолютен фаворит в спиралите! Смеем да твърдим, че това е една от най-добрите спирали, които сме ползвали. Миглите са с ефекта "WOW". Можете да я ползвате през деня с по-малко нанасяния, а вечер с по-старателно нанасяне можете да постигнете абсолютния "изкуствени мигли" ефект! Горещо ви я препоръчваме, не се размазва и не оставя следи. Цена: 46 лв. 

  • Lancome Hypnose Drama 

Една от абсолютните ни фаворити. Дори спокойно бихме използвали за тази спирала думата перфектна. Не се размазва, прави миглите изключително естествени, дълги и обемни. В зависимост от ефекта, който искате да постигнете можете да изберете степента на нанасяне и това ще определи и миглите ви. Наистина All time favorite! Цена: 68лв.


  • DIORSHOW Iconic

Още един абсолютен фаворит! Страхотна спирала, която също като другите не се размазва, повдига естествено миглите и е подходяща и за ежедневна употреба. Перфектен баланс между обем и дължина! Цена: 71лв. 
Виж още