Кожата ти ще изглежда по-млада, само с тези лесни стъпки!

Прави това всяка вечер, ако искаш кожата ти да изглежда по-млада:

Колко често те е мързяло да махаш грима си преди лягане? Вероятно не знаеш, че оставяйки грима си върху лицето правиш много сериозни поражения. Ако кожата ти не е чиста, тя остарява по-бързо. Така ти й пречиш да се регенерира правилно през нощта, а това е нещото, което причинява появата на първите бръчици. Няколко минути екстра прекарани в банята преди лягане вършат чудеса!

Подхранвай правилно. След старателното почистване на лицето задължително слагай хидратиращ продукт, богат на антиоксиданти, които да елиминират токсините, на които сме изложени през деня.

Ползвай качествена козметика и грим. Лъжа е, че скъпите продукти струват толкова, заради опаковката. Евтината козметика може дори да увреди кожата ти! За това се довярявай на качествени, предимно натурални и доказани продукти.

Бори се с алергиите. Ако спиш с не добре почистена и хидратирана кожа, можеш дори да си докараш екземи. Дори и да не се проявят веднага, след известно време можеш да забележеш следните симптоми: парене, сърбеж, зачервяване, както и общ по-сивкав тен на лицето!

Елиминирай пигментите петна. Мит е, че те се причиняват единствено от слънцето. Те може да са в следствие на хронично замърсена кожа.

Хидратирай устните. Дори да не виждаш червило или глос по устните си, имай предвид, че често по кожата се намират остатъци от тях. Това води до напукване, изсушаване и загрубяване на кожата. Задължително почиствай старателно деликатната зона около устните.

Хидратирай устните. Дори да не виждаш червило или глос по устните си, имай предвид, че често по кожата се намират остатъци от тях. Това води до напукване, изсушаване и загрубяване на кожата. Задължително почиствай старателно деликатната зона около устните.

Пази кожата под очите си. Редовното лягане с грим причинява тъмни кръгове и подпухнали очи. Лесно можеш да определиш, че не си почистила добре грима си, ако на сутринта очите ти не изглеждат свежи и отпочинали. Първата стъпка от нашата HYDRATEME 2 Step Program е подходящ и за нежната кожа под очите, така че спокойно го нанасяй на деликатната зона около очите. Не забравяй да навлажниш кожата си преди това!

Никога не лягай със спирала на очите си! Вечерно време тя засъхва напълно и тежи на миглите ти, което ги кара да падат по-бързо. Друг страничен ефект на спането със пирала са зачервени и подпухнали очи.

Акнето не засяга само тийнейджъри. Ако не почистваш добре лицето си, създаваш среда, благоприятна за бактерии, които вървят ръка за ръка с акне, пъпки, комедони и зачервявания. Чисти винаги кожата с мицеларна вода и ще избегнеш лесно този проблеми.

А ти имаш ли някой трик за красива и свежа кожа, който искаш да споделиш с нас?

Виж още