Копринена възглавница?! О, да!

Чували ли сте за ползите, които имат копринените калъфки за кожата ви? Не? Е днес, в #YouthifulFriday ще ви разкажем за тези ползи.  Знаете колко важен е съня за кожата и колко важно е да се грижите правилно за нея преди сън. Но знаете ли, че материята, на която спите също оказва огромно влияние върху кожата и дори косата ви?  Вижте, както трябва да знаете по въпроса....


    1. Могат ли копринените калъфки да предотвратят бръчките?

Вярвате или не, отговорът е да! Тъй като материята е много по-гладка тя съдава много по-малко търкане с кожата ви през нощта. Така предотвратявате бръчките, които се образуват от "смачкването" на лицето във възглавницата докато спите на една страна. И така ще имате по-малко такива в дългосрочен план, ако спите на копринена калъфка. 

    2.  Могат ли копринените калъфки да предотвратят заплетената коса?   

Да! Благодарение на нежната материя, косата се "пързаля" върху материята без никакво търкане, което означава, че е много по-малко вероятно да се събудите с наелектризирана или заплетена коса. 


    3. Помагат ли копринените калъфки за това кожата ви да остане хидратирана? 

Да! Благодарение на супер нежната и мека материя, това наистина е така. Коприната попива по-малко от влагата и себума на кожата, тъй като самата материя не я поема. Ако кожата ви е по-суха, тази калъфка е идеална за вас. 

    4. Помагат ли копринените калъфки за това косата ви е да по-здрава?

В  някои отношения - да. Както и с кожата, помагат на косата да остане добре хидратирана.  


    5. Помагат ли калъфките от коприна за анти-еидж ефекта?

В някаква степен - да. Тъй като, както стана ясно, копринените възглавници не абсорбират влагата от кожата така както го правят другите материи, спомагат за задържането на влагата в кожата и косата, за не толкова дълбокото "мачкане" на кожата по време на сън на една страна. Не забравяйте, обаче, че бръчките са само 5% от лицето. Това означава, че за да имате най-оптималната анти-ейдж грижа, трябва да имате добър режим на грижа за кожата, който да таргетира посивялата кожа и неравния тен на лицето. 


В заключение : Освен калъфките, когато използвате маска за очи, също избирайте коприна, тъй като и тя като материя, ще е много по-нежна към кожата ви около очите!. По отношение на копринените калъфки, да те могат да подобрят вида на кожата и косата ви и да предотвратят появата на дълбоки бръчки, а резултатът е по-гладка кожа и коса. Разбира се не разчитайте само на материята, на която спите, тя е просто един бонус към цялостната грижа за кожата. Продуктите и режима, който спазвате имат оргомно значение. Нашият съвет е следния, за да може кожата ви да се хидратира оптимално дайте естествено висока доза на витамините A, C и E, изпиите една голямя чаша HYDRATEME Herbal Tea, почистете грима си, ексфолирайте лицето си и врата (не забравяйте и деколтето!), след което нанесете на влажна кожа HYDRATEME Serum. Легнете си на копринена възглавница и спете възможно най-дълго и спокойно. Така оптималната хидратация, която HYDRATEME 2 Step Program дава, ще действа цяла нощ, за да може на сутринта да се събудите с "ново лице".Виж още