it's getting HOT in here! Студен чай с Youthiful.

Summer in the City!

Знаем, че и ти жадуваш за нещо свежо, лятно, вкусно и  студено! И ако може да върши чудеса с кожа ти! Е, в този случай си на правилното място. Сигурни сме, че вече си се запознала с всички ползи от HYDRATE ME Herbal Tea, но все пак идеята за чай през жегата ти е... странна! Точно навреме идва новия ни блог пост. Една бърза, лесна и свежа рецепта за студен чай.


Необходими продукти:

HYDRATE ME Herbal Tea

Пресни плодове по твой избор (може да са малини, ягоди, праскови)

Натурален мед (за украса)

Кокосови стърготини (за украса)


Начин на приготвяне:

Свари и запари своя HYDRATE ME Herbal Tea както е написано на опаковката. Остави го да изстива настрана.


Избери подходящи за сервиране на студения чай чаши, най-добре да са с широко гърло. Потопи внимателно ръба им в мед, за да стане тънка и плътна линия.


След това изсипи кокосовите стърготини в чинийка и внимателно оваляй ръба им. Като си готова ги сложи на страна.Сега е ред на плодовете, които си подбрала, ние се спряхме на свежи и пресни ягоди!


След като ги нарежеш, можеш да ги изсипеш във вече хладкия чай. Добави кубчета лед по желание.


Изсипи готовата напитка внимателно в подготвените за целта чаши!


   et voilà !

Твоята супер свежа, хидратираща, богата на витамини напитка е готова! Не забравяй, че оптималния ефект от HYDRATE ME 2 Step Program ще получиш, когато използваш нашия серум и чай в комбинация!


Ако нашата статия ти е допаднала, ще се радваме ако ни подкрепиш и я споделиш в социалните мрежи. Така ще достигнем до повече хора и ще успеем да правим по-качествено съдържание за всички!

Виж още