Историята на Youthiful CLEANSEME Jelly

Отново е #YouthifulFriday! Вече знаете, че Youthiful CLEANSEME Jelly е вече тук! След като го разработвахме година и половина и върнахме повече от 90 формули, днес ще ви разкажем откъде тръгна идеята, какво представлява продуктът, как се използва и защо е иновативен и какво го прави по-добър от останалите....


Преди година и половина в разговор със Стефи (от @eat.love.makeup), нашата създателка Сантра я пита кой е продуктът, който все още не е открила (след всички тествани продукти, а знаем, че тя тества много!) и какъв продукт иска да има, за да попълни колекцията си. Тогава тя казва, че единственото нещо, което й е трудно е да открие най-добрият разгримиращ и почистващ продукт. Разказва й как сама прави някакъв микс, с който си маха грима, който не почиствал кожата, но свалял добре грима и после използвала друго средство. Сантра ни разказва как тогава сама е разпознала тази нужда и защото кожата след такъв процес винаги се дехидратира. Така започва търсенето. 


Искахме да направим продукт, който да сваля грима и да мие лицето като същевременно не го изсушава. Първата идея беше да направим сапун, който да върши тази работа, но това нямаше да бъде различно по никакъв начин, тъй като всички сапуни изсушават кожата. Както се оказа, че правят и почти всички така наречени "пенливи" средства за измиване на лицето. Започнахме разработката с продукт, който беше "мус". В неговият вариант изпробвахме около 30 варианта, но нито един не сваляше грима достатъчно ефекетивно. Сантра даде най-добрият вариант от продукта на Стефи, защото тя е един от хората, за които всички знаем. че се гримира много често и използва всякакъв вид достатъчно тежки продукти, които са подходящи за такъв тест. Стефи върна коментари, които не бяха достатъчно добри: "За съжаление не сваля грима достатъчно ефективно, интересно е, но не бих го ползвала редовно". За това продължихме да търсим.


Екипа и Сантра се върнаха в лабораторията. Още 10 варианта бяха изпробвани, но обикновено този, който почистваше добре оставяше кожата леко суха и отново бяхме на изходна позиция...На около 50-тият вариант решихме да променим консистенцията и цялостния подход към продукта. Консистенцията се промени на желе без то да съдържа вода в него, следователно и нямаше Ph, което да изсушава кожата и после да е необходимо меренето му в лаборатории. На 70-тият вариант вече имаше продукт, който беше сходен на този, който ще намерите в Youthiful CLEANSEME Jelly. Давахме го за тестове на много различни хора, документирахме впечатленията им по скала. Почиства от 1 до 10, омекотява от 1 до 10, сваля грима от 1 до 10. Така променяхме малки детайли, за да успеем да нагодим най-добри резултати по всички точки.  Формулата е много комплексна, както знаете изцяло натурална и без аналог за момента на пазара. Има някои съставки, които се дублират с Youthiful HYDRATEME Serum и това го прави изключително подходящ за комбиниране с програмата и серума. 


Как се използва продуктът? 

Взимате количество колкото на едно бобено зърно, на едната си ръка слагате малко вода, а в другата е продуктът, започвате от очите, ако имате тежък грим и започвате да масажирате с леки движения, разнасяте продукта по цялото лице и шия докато не видите, че сте свалили всичко, понякога в редки случаи, ако имате много тежък грим може да имате нужда от малко повече количество за очите, но е достатъчно да разтъркате още малко и той пада. Миете обилно с вода и воала! Кожата ви е чиста и мека като на бебе. Усещането ще е малко "ново". Защото я няма сухотата. Бъдете сигурни това не очзначава, че кожата ви не е чиста, ако имате съмнение просто вземете един памучен тампон и проверете. 

Защо продулктът е иновативен? 

Продуктът осигурява дълбоко почистване. Премахва всички нечистотии като метаболи, прах, грим, бактерии и мъртви клетки. Почиства кожата като разтваря нечистотиите. Не променя Ph баланса на кожата.  Почистването се случва без изсушаване на кожата, тъй като то не се случва на „сапунения“ принцип. Това е продукт от ново поколение, който в една стъпка почиства и хидратира кожата ви. Усещането е леко, нежно, освежаващо и ново.  Всъщност продукта почиства на принципа на себеподобните, мръсотията и нечистотиите се "разтварят" в него и след като го изплакнете те просто падат от кожата ви като по пързалка. 

Продукта има три действия те се характеризират по следният начин - по време,след почистване и в дългосрочен план. Почиства, защитава и хидратира кожата ви както в момента на използването, така също по време и с натрупване във времето.  Ефекта на хидратация е удължен, тъй като кожата не се дехидратира по време на миене. 

 

Хидратиращите съставки навлизат в дълбочина привличат и задържат влагата, а нежния слой масла, който остава върху кожата запечатва влагата и защитава вече почистената кожа. Така продуктът има дълготрайно хидратиращо действие.


Резултатът е копринено нежно почистване за изтормозената от грим и градски прах кожа. 


Виж още