Биохакинг в 5 стъпки!

А ти чувала ли си за Биохакинг?

Всички знаем, че красивата кожа е пряко свързана с цялостното състояние на нашия организъм.

Биохакинг ни дава възможност да постигнем оптимално здраве, чрез изграждане на рутина, отговаряща на нуждите на нашето тяло. 

За никого не е тайна, че ключът към здравата и добре изглеждаща кожа се крие в комбинацията от чиста храна, качествен сън, движение, и хидратация. 

В Youthiful винаги сме се придържали към така наречения skinmalism или иначе казано, по-малкото всъщност е повече. 

Именно за това, днес избрахме да ти споделим 5 лесно приложими стъпки, които да интегрираш в рутината си и с които сме сигурни, че ще подобриш състоянието на своята кожа.  

1.⁠ ⁠Хидратирай се! 

Ако и ти не обичаш да пиеш вода, не пропускай да опиташ HYDRATE ME HERBAL TEA, богат на естествени антиоксиданти, и жизнено важни за кожата витамини A, C, и E. Можеш да го консумираш, както топъл така и студен. 


2.⁠ ⁠Масажирай лицето си! 

Редовните масажи отпускат лицевите мускули, елиминират главоболието и подобряват кръвообращението. В комбинация с HYDRATE ME SERUM си гарантираш изравняване на тена и видимо намаляване на тъмните кръгове под очите! 

3.⁠ ⁠Хапвай повече храни, богати на антиоксиданти като боровинки, портокали, домати или пък сладки картофи. 


4.⁠ ⁠Не пренебрегвай съня! 

Качествения сън е от съществено значение за нашето здраве. Придържай се към един и същ час на лягане, и ставане. Осигури си добре проветрено помещение и задължително заспивай без странични шум, и светлина. Не оставяй телефона, в близост до главата си. 


5.⁠ ⁠Движи се! 

Прави кратки разходки всеки ден, на чист въздух. Движението е ключово за доброто ни физическо и психическо състояние! 

И не на последно място, практикувай себеобичане по всички възможни начини, които те карат да се чувстваш добре! 


И дори да си чувала всичко по-горе, приеми тази статия като нашия начин да ти напомним колко малко всъщност е нужно, за да се почувстваме по-добре. 


Защото красотата отвън е резултат от състоянието вътре в нас! 


С грижа за теб,

Team Youthiful

Виж още