REJUVINATEME Mask е тук! Край на физическото ексфолиране!

Сигурно сте чували, че трябва да ексфолирате кожата си един до два пъти седмично? Със сигурност не един път сте ексфолирали лицето си  с ексфолиант с различни частици в него. В случай, .че не знаете, частиците, с които ексфолирахме до скоро лицата си, често могат да предизвикат микро рани по кожата и така създават идеални условия за развитието на микроби, които пък от своя страна запушват порите, а това води до появява на пъпки или още по-лошо инфекции!  Много често физическото ексфолиране има дори обратен ефект. Вместо да изравни и изчисти кожата ви, води до зачервявания, обострена чувствителност и поява на пъпки или още по-лошо инфекции на кожата, за които може да се наложи да посещавате дерматолог. 


REJUVINATEME Mask е тук!  

(линк към продукта тук)

Работихме почти една година по маската! Знаете, че изпипваме всички формули, докато не сме доволни от крайният резултат. И ето как най-накрая маската е факт. Използвахме силата на природата, за да направим химичен пилинг от 100% натурални съставки! В маската няма никакви оцветители или аромати! Защо натурален,химичен пилинг? Знаете, че кожата се обновява, но с времето, начина ни на живот и умората, това обновяване се забавя и така кожата посивява, губи своята жизненост, появяват се тъмни кръгове. (една тайна ние от Youthiful не ги понасяме ) и така кожата губи своят младежки вид. За това създадохме пилинг, който използва специално направен за REJUVINATEME Mask екстракт от прясна боровинка (с други думи прясно изцедена и обезводнена), боровинката е с естетсвено високо съдържание на AHA (алфа-хидрокси киселини), тяхната роля е буквално да отлепят мъртвият слой кожа. Това се случва равномерно (можете да го нанесете и под очите), боровинката освен това насища свежата кожа отдолу с антиоксиданти, хиалурона задържа влагата в кожата, а пък алоето балансира този процес. Изключително балансирана и потентна формула, която дава резултат! Едно от момичетата, които тестваше маската каза следното "Това е чудо! Нямам тъмни кръгове!" + снимка без грим на сутринта след второто използване на маската. Препоръчваме да изчакате поне 2-3 дни между ползванията. (в зависимост от кожата ви). Трябва да отбележим, че дерматолозите съветват хората с чувствителни кожи да използват точно химичен тип пилинг вместо физически! Важно е да се спазват указанията за използване! 

Направихме маската в 8 милилитрово саше, за да е удобна за ползване, да е максимално защитена от замърсяване и така да спестим от консерванти и други вредни за кожата агенти.  Сега можете да вземете маската и на път, като знаете, че вашата красива нова кожа е само на 3 до 10 минути разстояние. Въпреки , че е за еднократна употреба, ако случайно решите да използвате количеството втори път, задължително затворете добре и приберете в хладилник. 

Усещането при използването на маската е различно при всеки и зависи от състоянието и чувствителността на кожата. Има жени, които спокойно стоят без да забележат маската 15 мин, а други , които усещат щипане и парене още на втората минута. Нормално е кожата да се зачерви, не трябва да усещате силно нетърпимо парене (в салоните оставят маската да пари много, но това се случва под наблюдение на специалист, не бива да го правите сами!). В общи линии трябва да усетите кожата си и как се чувствате. Препоръчителното време е от 3 до 10 мин. 


Ексфолирането не е нещо, което трябва да правим всеки ден, като да почистим грима си, но със сигурност е много важна част от грижата за кожата. Промотира обновяването на клетките, което с годините става все по-бавно. 

Защо химически пилинг? 

Пилинга е стратегия за забързване на обновяването на клетките на кожата. С годините този процес се забавя и така стареенето се случва по-бързо. Пилинга позволява на свежата кожа да се появи на повърхноста, като така намалява фотостареенето и промотира по-здрав и по-сияйен тен. Да не говорим за това колко по-добра основа за грим става кожата. За да имате оптимален резултат трябва да го използвате един път седмично. 

За да обобщим (в случай, че не си правите редовно друг тип химичен пилинг). Преди да си запишете час при дерматолог или козметик, имате опцията да си направите потентен , същевременно щадящ пилинг сами вкъщи. И то със силата на природата на ваша страна. REJUVINATEME Mask, е нашата малка последна гордост, която изключително добре попълва досега съществуващите стъпки в грижата за кожата. Най-добре я използвайте в комбинация с всички останали продукти, ефекта ще е оптимален и гарантираме видима промяна в кожата ви! 

Най-добре първо измиите с CLEANSEME Jelly, подсушете. Нанесете REJUVENATEME Mask и изчакайте оказаното време. Свалете от лицето и обилно намажете с HYDRATEME Serum, изчакайте кожата да го "изпие", така витамините A, C и Е - естествено съдържащи се в серума ще попият оптимално в дълбочина.  През цялото това време отпивайте от любимият ни HYDRATEME Herbal Tea, който пък ще захрани кожата ви отвътре с най-ценните витамини. Гарантираме вида ви сутринта в огледалото видимо ще се подобри само за няколко дни.  


Виж още