EMS бюти апаратът за подмладяване вече и при нас! Вижте повече тук!

Знаете, че ние от Youthiful вярваме в натуралната грижа за кожата и най-вече в думата с голямо "п" - превенцията! Това е стратегията за грижа за кожата, която виждаме като най-устойчива и с най-добри, естествени резултати. За това и всичките ни продукти са създадени с една цел -да хидратират оптимално кожата! В нашият сайт можете да намерите и аксесоари, които поддържат (доказано) състоянието на кожата в най-добрият й вид. За това днес ви представяме още едно попълнение, в чието действие се уверихме лично, след като собственичката на козметични салони Dupissima - Тяна Пресолска, ни го препоръча лично. 

Ще ви разкажем повече за него в статията, а от днес можете да намерите beauty апарата "The Pink" и в магазина на Youthiful. (линк тук) 


Посредством електро - мускулна стимулация апарата действа на кожата като стимулира всички метаболитни функции. Кръвообръщение, лимфоток, хранене на тъканите и обща ревитализация на кожата. Фототерапията пък с червена светлина има анти-ейдж действие, синята светлина има анти-бактериално и успокояващо действие. Резултатът е по-плътна, тонизирана и сияеща кожа. Апаратът е идеален за поддържане на кожата в домашни условия както и като превенция на стареенето й. При ежедневно използване на препарата има видими, устойчиви и дълготрайни резултати. Препоръчваме използването на апарата с HYDRATEME Serum (линк тук) , тъй като апарата подпомага проникването на антиоксидантите в кожата. 

Интересен факт е, че за първи път фототерапията е открита като подходяща за терапия на кожата от NASA. При престоя на космонавтите в космоса - те са открили, че кожата им се възстановява много по-бавно и раните по нея се заздравяват в пъти по-бавно отколкото на земята. След като са пробвали различни техники, са установили, че този тип светлина спомага за по-бързото възстановяване и регенериране на кожата. Сега, благодарение на EMS Beauty уреда "The Pink" можете да имате тази грижа и у дома. 


Предлагаме ви кратко интервю с жената, която внесе уреда в България. Дългогодишния експерт по красота и собственичка на салони за красота Dupissima - Тяна Пресолска. 


Youthiful : Здравей Тяна, каква е твоята мотивация да се занимаваш вече толкова време с това да помагаш на хората в техния стремеж към красота?

Тяна: Естествено всичко започна от личната ми нужда. За първи път се сблъсках с процедурите за красота още в училищният си период. Тогава ме тормозеха килограми, исках да отслабна точно преди бала. Ходех на антицелулитни процедури и всъщност така се породи идеята за Dupissima, в началото предлагахме само процедури за тяло. С течение на времето срещайки се с дами, по-големи от мен, се установи нуждата за грижа за кожата. И ако тогава съм била само на 16 г. с течението на времето видях нуждата и значението на превенцията и здравето. Вече съм сигурна, че добрата форма и визия е тясно свързана с цялостното себеусещане на човека. Ако сме здрави то обикновено сме красиви. Двете са неразривно свързани. Не може човек да е успял само в едно направление в живота си. Трябва да се развиваме на всички нива. 

Youthiful: Тоест в някаква степен тук застъпваш мотото на Youthiful: "Бъди красива отвън и отвъре"?

Тяна: Абсолютно! Красотата започва отвътре! Красотата е следствие от здравето. От там дойде стремежа ми да уча и за храненето. Защото само с козметика и процедури - не става. Трябва цялостна грижа! Съня ни, спорта, начина на мислене... Много по-комплексна е тази тема отколкото си мислим. Разбира се добрата козметика и грижа за кожата са абсолютно задължителни. Всеки е отговорен за грижата за себе си - ежедневно и постоянно. Това не е еднократен процес. Трябва да се грижиш и стараеш всеки ден, постоянно. Това е начин на живот и избор. 

Youthiful: Кое ти е било най-трудно в годините?

Тяна: Най-голямото предизвикателство за мен, е че резултатът от процедурите всъщност зависят от самият клиент. Много е трудно да убедиш хората в това, че най-важното е превенцията. Няма магическа пръчка, изисква се постоянство, воля, създаване на здравословни навици. Нещата започват от козметичната процедура, но процеса е всеобхватен. Трябва отдаденост. 

Youthiful: Как ти дойде идеята да внесеш The Pink? (уреда за красота, който и ние толкова харесахме, за да го добавим в нашата селекция)

Тяна: Пандемията е моментът, в който осъзнах , че трябва да пренеса процедурите от салона в домашни условия. Разбира се не могат да бъдат заместени абсолютно, но имаше нужда от механизъм за поддържане на салонните резултати. Няма как да си постоянно в салона, а на нас ни трябва ежедневна грижа. Кожата постоянно е под стрес, изложена е на толкова много вредни влияния в резултат тя се отпуска и старее. Търсех уред, който в домашни условия, да влияе като "фитнес" на кожата. За това избрах този апарат, има много функции в едно и наистина действа. 

Youthiful: Как се отразява всъщност на кожата?

Тяна: Стимулира естествените процеси, действа на трофиката на мускулите, подобрява кръвообръщението, вибрацията създава един много приятен и нежен масаж, който има дренираща функция, подобрява се кръвотока, оптимизира са пенетрацията на активни съставки по отношение на козметичните продукти, има LED светлини, които имат много ползи. Посредством много финия ток, стимулира клетките да освобождават ензима Q10 и да имаме по-добро хранене на тъканите. 

Youthiful: Защо избра нашата козметика за използване в комбинация с уреда?

Тяна: Пазара е залят от продукти, разбира се има много добри попадения, но причината да харесвам Youthiful е, че продуктите са ичзистени, въпреки това много ефективни, щадящи за кожата и изключително подходящи като състав за ползване в комбинация с уреда. Освен това зная с колко внимание към формулата и продукта се създават...Почиствашия гел е ефкетивен, не дразни кожата, особено тази около очите - хидратира я вместо да я изсушава. Серумът е с най-ценните активни съставки A, C и Е. Комбинация, която рядко се открива в един серум.  В момента има тенденция да се намаляват продуктите, които се използват, тъй като много хора си правят повече проблеми от много голямото наслояване на продукти. Всичко е ориентирано в момента към филъри, колаген и т.н. А всъщност всичко започва от роговия слой и водно липидния баланс. Продуктите на Youthiful са направени точно с тази мисъл, да се ограничи загубата на вода в кожата и дори да се увеличи с времето и редовната им употреба. Това според мен е правилния подход, защото кореспондира с вече доказаното мое виждане, че всичко е в превенцията! 


Виж още