5 страхотни хайлайтъра от аптеката!

Всички харесваме хайлайтърите! Придават онзи блясък на здравата кожа, който всички искаме. Разбира се красивата, здрава и хидратирана кожа е основна за този вид, за което ние от Youthiful се грижим! Но все пак грима има нужда от бляскав завършек....

Знаем, че Tom Ford, Chanel, Too Faced и Dior имат невероятни предложения, но кои са хайлайтърите, които можем да си купим от аптеката или близкия магазин, които са наистина добри и придават реално същият вид на кожата? Сигурно почти всички сме гледали видеата на Джефри Стар, в които той показва и по-евтини варианти на хайлайтъри, които вършат същата (дори понякога по-добра) работа от скъпите им еквиваленти...Само че в САЩ има доста повече възможности и фирми, които в България не са достъпни. За това днес направихме списък на петте хайлайтъра, които можете да си вземете за под 30 лв... Имайте предвид, че ако ги смесите с една капка от HYDRATEME Serum, резулататът е още по-впечатляващ! 


  • Essence - Choose your glow

Палитра, в която ще намерите три цвята, в зависимост от грима, който сте си направила. Знаем, че дневния макиаж има нужда от по-лек блясък, а пък вечерния от по-силен. Тази палитра ще ви предложи всички варианти, а цената й е само 10лв. 


  • LLUMS - Wild Forest 

Много лек и приятен хайлайтър, който е изключително подходящ за ежедневна употреба.

Нанася се равномерно и не оставя петна. Цена - 9лв


  • I HEART REVOLUTION - Heartbreakers 

Освен много приятната си опаковка, този хайлайтър ни хареса много! Два цвята, които могат да се смесят или да се ползват по-отделно...Дава много наситен блясък и можем да го сложим на едно от челните места. Цена - 15 лв. 


  • VIVIENNE SABO - Polinesie Francaise 

Искате загар и усещане за морска свежест? Това е вашият хайлайтър, просто страхотна палитра! Дава ефекта, които ще получите и с Dior. В нея имате усещането за лек загар, както и перфектният хайлайтър цвят, който да го допълни! Препоръчваме я с две ръце! Цена - 20 лв. 


  • L'OREAL Paris - Woke up like this 

Прекрасна палитра, която ще ви даде достатъчно много опции, за това точно какъв блясък да добавите на грима си! Прекрасна консистенция и възможност да смесване на световете, което винаги е бонус! Разнася се много леко и не става на петна! Цена - 26лв 



Виж още