4 невероятно ефективни метода за премахване на тъмните кръгове!

Отново е #Youthifulfriday! Днес е ред на последната за този месец статия посветена изцяло на тъмните кръгове. Описахме всички причини и дълготрайни методи за премахването им и оптималното поддържане на тази зона, Днес сме отделили статията за най-бързите механизми, които действат върху този проблем. 


  • Маска от мляко и сода

Сложете 2 лъжици мляко в нея забъркайте 1 лъжици сода за хляб (изберете максимално пречиствна, защото в тази от кварталния супермакет има доста тежки метали, тя не е подходяща) до хомогенна смес. Сложете я в хладилника докато не се охлади, след това сложете на компрес от памук или друга мека материя. Дръжте на очите си за около 25 мин.   • Маска с мляко и куркума 

Правилната пропорция е едно към едно. В съд сложете едно към едно количеството, което сте предвидили. За един път е достатъчно една към една лъжица. Нанесете маската под очите и я оставете за около 15 мин. Резултата е видим. Имайте предвид, че това са бързи решения и на следващата сутрин (ако не се грижите за зоната много старателно) те отново ще са налице. Но при спешни случаи помага наистина много. 


  • Маска от картофи и мента 

Обелете един малък картоф. Нарежете го на тънко. Смесете го с малко листа от мента , като използвате блендер. Напоете памучни тампони със сместа и я нанесете под очите. Резултатът е видим. 


  • HYDRATEME Serum

Вярвате или не, нашият HYDRATEME Serum (линк тук)  помага почти моментално при тъмни кръгове. Прилагаме ви реална снимка преди намазване и след намазване със серумът. Можете да я видите по долу, както и реални отзиви на наши клиенти изпитали вече действието му. След намазване можете да видите как тъмните кръгове се смаляват с около 30 %. Причината? Натурално съдържащите се витамини А, C и Е. Те моментално "набъбват" кожата и кръвоносните съдове под очите спират да са толкова забележими! Използван редовно намалява трайно тъмните кръгове. 

Това е реална снимка от 25.01.2021г.. Направихме си експеримент да заснемем преди и след нанасяне на HYDRATEME Serum, на околоочния контур. Разликата в снимките е 15 мин след нанасяне. Долната снимка е след нанасянето му.


Виж още